JARDÍ BOTÀNIC

Els alumnes de 5 anys hem anat al jardí botànic per a complementar els ensenyaments que hem fet a l’àrea de ciències naturals.

La visita s’ha dividit en dues parts: plantes aromàtiques i taller d’hort ecològic. Hem pogut recórrer el jardí botànic veient, tocant i olorant les diferents plantes aromàtiques com per exemple el romer, el timó o l’alfàbega i també ens han ensenyat fruites i verdures de l’hort del jardí botànic.

Al taller, ens han explicat com traure i plantar les llavors i ens han dit que després d’uns dies, obtindrem un plantó.

Ens han donat un test biodegradable i plantons de julivert i encisam. Hem posat un poquet de terra i hem fet un forat al mig. Després, hem posat dins el plantó i més terra fins omplir-ho. En arribar a casa haurem de trasplantar-ho dins d’un test més gran.

Hem gaudit molt d’aquesta visita perquè ens agrada la natura i cada dia que anem podem veure plantes diferents.

Alumnes/as 5 anys.