VISITA AL BIOPARC

Aquesta setmana els conills estem molt contents perquè hem anat a Bioparc Valencia ams els nostres companys. Hem pogut visitar la sabana i la zona equatorial d’Àfrica.

Hem començat per la selva, on viu el lleopard, que estava amagat però hem pogut vore’l un moment. Després hem trobat l’hipopòtam, i ens ha dit la nostra guia que pot pesar més de 1000 kg, encara que aquest era més xicotet perquè era una cria. Hem aprés també que els hipopòtams no viuen a soles sinó amb altres herbívors, com per exemple els cérvols.

A continuació, hem vist els ximpanzés, que estaven desdejunant fruita. Algunes de les cries es desplaçaven damunt l’esquena de la mare. Quasi acabant la visita per a zona equatorial, estaven els goril·les. La nostra guia ens ha explicat per què el mascle està separat de les femelles i les cries i hem vist com dos de les cries jugaven a arrastrar-se per terra i escalar les roques.

Hem pogut veure els cocodrils que, quan hem arribat estaven dins de l’aigua però, de seguida, han eixit i s’han apropat a nosaltres. Tenen moltes dents afilades per a menjar carn.

Molt prop dels cocodrils estaven les tortugues que, encara que mengen encisam, són molt grans i pesades. I poden viure més de cent anys.

Després de recórrer la selva, hem entrat en la sabana africana, on hem vist en primer lloc a l’animal més alt del món: la girafa.

A continuació, hem vist les mangostes ratllades, que són de la família de les suricates i que fan forats en busca de menjar;  algunes aus i els lleons, que estaven descansant.

Per a finalitzar la visita, hem anat a veure a la hiena, els rinoceronts, les zebres i els estruços. La hiena estava separada de la resta d’animals perquè és carnívora.

Alumnos/as 5 años.