A LA VALL DELS CÈRVOLS. Un passeig per la Prehistòria

El dimecres 13 d’octubre, vàrem rebre la visita de Merxe i Ester historiadores i divulgadores de l’empresa Arqueodidàctica, que ens traslladaren fins a la Cova a La Vall dels Cèrvols, on vam poder tocar, olorar i vore, banyes de cèrvol, pedres de silex, pells curtides per a fer roba,…

Ens van explicar, com menjaven , que menjaven, com dormien, com es vestien, com fabricaven ferramentes,…

Després dels descobriments que ens vàren contar, en dos grups vam construir un pinzell cadascú, i vam preparar pintura amb òxid de coure i ou batut i ens vàrem sentir a la Prehistòria, intentant dibuixar alguns dels animals que caçaven.

Ens ha agradat molt aquest taller, aquesta activitat ens ha servit com activitat de presentació ,observació i experimentació, del que serà la Unitat Didàctica 2 de l’Àrea de Ciències Socials.

A continuació, construcció dels pinzells i de la pintura, feta d’òxid amb l’ou com aglutinant.