EIXIDES CAIXA FÒRUM

El dimecres 26 d’octubre els alumnes de segon de primària vam fer una eixida al Caixa fòrum per a assistir al taller “Gestos extraordinaris” on vam treballar l’expressió corporal mitjançant la pràctica de diferents accions com rascar-se, pentinar-se, girar, recollir objectes, etc. Aquestes accions les hem realitzat acompanyats de diferents sons com la pluja o el so dels pardals.

També vam fer diversos exercicis amb moviments més complexos com arrossegar-se, caminar fent equilibris o fer la croqueta, tot açò entrecreuant-se per un camí de línies de colors. 

El resultat del taller va ser molt divertit i ens va ajudar a millorar l’expressió corporal i la coordinació.

S’ho vam passar genial!

També el passat dimecres 23 de novembre vam tornar al caixa fòrum amb la classe de 4 anys, esta vegada a visualitzar el teatre “El col·leccionista de paisatges” Un espectacle musical en directe, molt interessant que ens conta una historia sense diàlegs sobre el dia a dia, el treballs de les persones, les eixides al mercats, les tempestes o l’eixida del sol.

A més a més ¡també hem vist com feien un poquet d’espectacle d’ombres! Com nosaltres estem fent amb Catalina. 

¡Com ho hem disfrutat!