EIXIDA AL TEATRE ESCALANTE

Avui la classe de segon de primària junt als elefants de primer de primària hem fet una eixida al teatre escalante per a veure l’obra «La serpillère de Monsieur Mutt», un espectacle de dansa contemporània.

En aquesta creació, un pal de fregar és l’objecte que dona pas a un imaginari que ens acosta a les diverses formes de l’art, de la imaginació i del joc. Els xiquets i xiquetes són còmplices i espectadors actius en aquesta història en la qual els objectes ens conviden a seguir el rastre de la història de l’art, de la delicadesa del gest i del plaer de la dansa. Marc Lacourt s’inspira en objectes com un urinari, una cadira, una pilota o una sabata per a mostrar que l’art es pot trobar en qualsevol lloc.

Ha sigut un espectacle divertidíssim, del que nosaltres també hem sigut part i on hem rigut molt ¡Què bé s’ho hem passat!